Γεια σας! Είμαι η Κορίνα Σκορδαλίδη, πιστοποιημένη δασκάλα του μπριτζ από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ (ΕΟΜ):
-Αθλητικός Κωδικός: 03323 | Τίτλος: Εθνική Μαιτρ
-Αθηναϊκός Όμιλος Μπριτζ (ΑΟΜ) Από το 1999 | Το Ξεκίνημα του Ταξιδιού

Ερωτεύτηκα το μπριτζ κεραυνοβόλα και όπως συνηθίζω να λέω, το μπριτζ είναι σαν τον έρωτα και την αγάπη… πρώτα σε συναρπάζει και μετά σε απογειώνει!

Ακολούθησαν, διάβασμα, πολλές ώρες πτήσεις στα τραπέζια των τουρνουά, συζητήσεις και αναλύσεις των διανομών με τους συμπαίκτες μου, τους αντιπάλους μου και τους δασκάλους μου, και διακρίσεις σε πολυάριθμα τουρνουά, πρωταθλήματα, διασυλλογικούς αγώνες και φεστιβάλ μπριτζ.

Στη συνέχεια άρχισα να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου συμμετέχοντας σε σεμινάρια μπριτζ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και έτσι όλα αυτά μου άνοιξαν έναν καινούριο δρόμο.

Το 2013, αποφασίζω να ασχοληθώ με τη διδασκαλία. Ξεκίνησα να αναλαμβάνω μαθητές ως δόκιμη δασκάλα κοντά στον πρώτο μου δάσκαλο, τον εξαίρετο κύριο Σταύρο Μπομπολάκη, και τον Σεπτέμβριο του 2016, έδωσα και πέρασα επιτυχώς τις απαραίτητες εξετάσεις που διενήργησε η ΕΟΜ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ) και έλαβα την επίσημη πιστοποίηση ως δασκάλα του μπριτζ.

Ο στόχος μου ήταν και παραμένει με την ίδια ζέση, να μεταδίδω στους μαθητές μου όσο καλύτερα μπορώ την αγάπη μου και την εμπειρία μου στο μπριτζ και να μπορώ βοηθάω με κάθε τρόπο στη διάδοση αυτού του τόσο γοητευτικού παιχνιδιού. Το μπριτζ είναι αδιαμφισβήτητα ένα παιχνίδι που αλλάζει για πάντα την καθημερινότητά μας, με τον πιο ευχάριστο, ψυχαγωγικό και πνευματικό τρόπο.

Ανακαλύψτε μαζί μου τα μυστικά του μπριτζ και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού και μάθησης. Ας δημιουργήσουμε μαζί μια κοινότητα που αγαπά και σέβεται αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι.

Ανυπομονώ να σας συναντήσω στο τραπέζι του μπριτζ και να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη και το πάθος μου για αυτό το μοναδικό παιχνίδι.

🚩 Προσεχώς τα σεμινάρια και οι προσφορές μου για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον κόσμο του μπριτζ ή να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ακόμη περισσότερο.

Did you like this? Share it!