ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΡΙΤΖ

Σε μια σειρά από 12 δίωρα μαθήματα bridge, θα καλύψουμε τις πολύ βασικές και απαραίτητες έννοιες για να αρχίσετε να παίζετε bridge άμεσα με τρόπο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον!

ΑΡΧΑΡΙΩΝ

📍Το τμήμα αρχαρίων στο μπριτζ είναι η καλύτερη αρχή για όσους επιθυμούν να μάθουν αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι. Στο τμήμα αυτό, θα καλύψουμε τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων:
  1. Κανόνες.
  2. Στρατηγική.
  3. Εξάσκηση.
Ανυπομονώ να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι και να σε βοηθήσω να μάθεις τα μυστικά του μπριτζ. Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες ή για να γραφτείς στο τμήμα αρχαρίων. Ετοιμάσου για ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο του μπριτζ!

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ

🙋 Καλώς ήρθες στο μάθημα Μπριτζ για προχωρημένους! Εάν είσαι ήδη εξοικειωμένος με τα βασικά του Μπριτζ και αναζητάς τρόπους για να βελτιώσεις το παιχνίδι σου και να αναπτύξεις προηγμένες στρατηγικές, τότε αυτό το μάθημα είναι για σένα.

🖱 Στο τμήμα προχωρημένων, θα εξετάσουμε πιο λεπτομερώς τις στρατηγικές και τα τακτικά στοιχεία που απαιτούνται για να γίνεις ένας επιδέξιος παίκτης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

❤ Εάν είσαι λάτρης του μπριτζ και αναζητάς τρόπους για να βελτιώσει τις τεχνικές εκτέλεσης και άμυνας, των συστημάτων και συμβάσεων του μπριτζ, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Παρέχω τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες και πόρους για το μπριτζ, αλλά και συνεχή ενημέρωση των επερχόμενων σεμιναρίων μου.

🎓 Τα σεμινάρια μου είναι σχεδιασμένα για παίκτες όλων των επιπέδων, από αρχάριους μέχρι προχωρημένου έτσι ώστε να μπορείς να βελτιώσεις το παιχνίδι σου και να πετυχαίνεις καλύτερα αποτελέσματα.

📢 Τα μαθήματα πραγματοποιούνται είτε ως ιδιαίτερα (ατομικά) είτε με το ζευγάρι σου είτε σε μινι γκρουπ εφόσον υπάρξει το σχετικό ενδιαφέρον. Δήλωσέ μου την προτίμησή σου ώστε να διαμορφώσω τα μαθήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
📣 Είμαι αφοσιωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας πληροφοριών εκπαίδευσης για το μπριτζ, και ανυπομονώ να σε βοηθήσω να βελτιώσεις το παιχνίδι σου.